En Jesu elev eller lærling

Jeg blev født lige udenfor Tejn by på Bornholm, men voksede op i Østjylland på et lille landbrug. Jeg har altid været praktisk anlagt og fik en uddannelse som industritekniker. Som ung var jeg både i Pakistan og Uganda som frivillig i hjælpeprogrammer. Efter jeg blev gift, har jeg og min familie været i Uganda to gange for at arbejde for ADRA Danmark med udviklingsarbejde.

Siden jeg var ung, har jeg følt et kald til at arbejde for Guds sag i denne verden. Opholdene i Afrika, hvor jeg arbejdede meget med mennesker, for at forbedre deres levevilkår, opmuntrede mig til også at arbejde med menneskers åndelige behov. Jesus hjalp jo mennesker med både fysisk og åndelig mad.

Siden 2002 har jeg haft glæden af at arbejde for Adventist Kirken i Danmark og på Færøerne. For tiden bor jeg i Vendsyssel og har to voksne døtre.

Jeg betragter mig selv og enhver anden troende som elev eller lærling af Jesus. Jeg forsøger at vandre med Jesus dagligt og vil gerne opmuntre andre til at gøre det samme. En elev er ikke færdiguddannet. Mit største ønske er sammen med andre at lære lidt fra Jesus her dag.